Dunlop Street Pavilion bench seating

A change for the better

 back to projects gallery
 

Client  

   City of Stonnington

Architect  

   William Ross Architects

Builder  

   Fimma Constructions

The DW Lucas Oval in East Malvern is home to three local sports clubs, with its Dunlop Pavilion housing change-rooms and function rooms for game day and assorted community functions.

Our component of the facility’s redevelopment was to create and install a variety of bench seating and hanging rails within the male and female change-rooms. The bench frames were constructed with black powder coated fabricated steel tubing, while the slats were hard-wearing 90 x 20 solid Tasmanian Oak timber slats.

The final result? A clean, modern and functional change room – fit for a winning team.

Featuring  

    Bench seating
 
 
A modern change room, fit for the winning team.